Altınsu Sıfır Atık Belgelendirme Sürecini Tamamladı

Paylaş

Altınsu Sıfır Atık Belgelendirme Sürecini Tamamladı

Altınsu, Bursa'da yer alan işletmesi için Sıfır Atık Belgelendirme  Sürecini Tamamladı.

Yeni nesil tekstil üretiminde öncü olan Altınsu, 'Doğaya Saygı' anlayışıyla gerçekleştirdiği operasyon sürecinde sürdürülebilirlik alanında çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor.

 
Tekstil sektöründe global alanda hizmet veren Altınsu, sürdürülebilirlik çerçevesinde öncü çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda BOSAB Barakfakih'de faaliyet gösteren işletmemiz, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın incelemeleri neticesinde Sıfır Atık Belgesi'ni almaya hak kazandı.


Sürdürülebilir modayı herkes için ulaşılabilir kılmaya odaklanan firmamız, bu kapsamda geri dönüştürülmüş elyaf, geri dönüştürülmüş polyester iplik ve geri dönüştürülmüş kumaş gibi sürdürülebilir ürünlerini moda dünyası ile buluşturuyor. 


Altınsu, gelecek nesillere daha iyi bir dünya yaratma anlayışı ile gerçekleştirdiği sürdürülebilirlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sitemizde size en iyi hizmeti sunabilmek için çerez kullanılmaktadır. Detaylar için Gizlilik ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.